Beoordelingen van Stadspaviljoen Eindhoven

Recente recensies van Stadspaviljoen Eindhoven

5 sterren na 33 reviews

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag steak afhaalmenu besteld. Net zo lekker als in het restaurant zelf. We eten graag bij stadspaviljoen, een hele goede keuken.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam bij het stadspaviljoen uit vanwege het visserspalet (voorgerecht) Dat was inderdaad voortreffelijk! De hoofdmaaltijd was ook goed, maar zou in het paviljoen beter tot zijn recht zijn gekomen, hoe warm en vers het ook aangeleverd werd. De kwaliteit en bereiding waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar. Het was erg lekker en was goed warm gebleven. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Gamba’s en kalfslever en friet ook nog goed warm.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een menu waarbij elk onderdeel van goede kwaliteit is 👌, ik heb ervan genoten & durf jullie zéker aan te bevelen!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De koude erwtensoep was wel heel erg koud, maar met persoonlijk advies van de kok zelf gaat het vast helemaal goed komen. Het eenvoudig bestellen, ruime parkeergelegenheid en de vriendelijke ontvangst is zeker voor herhaling vatbaar. De volgende bestelling gaat iets warms worden.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Gerechten, smaak, alles los verpakt het was top. Voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecto

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Super lekker gegeten gisteren, restaurant kwaliteit maar dan thuis. Zeker de moeite waard!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister voor de eerste keer afgehaald. Echt een aanrader. Het vlees was bij aankomst thuis nog steeds warm en super mals.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom twee goede gerechten gerechten. Een klein minpuntje: voor mij was de zalm net iets te lang gebakken, en daardoor een beetje te droog. Voor de rest: chapeau. Zeker onder deze bizarre omstandigheden.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond exact op afgesproken tijd klaar en was heel smaakvol

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer overheerlijk gegeten en van uitstekende kwaliteit zoals we van het Stadspaviljoen gewend zijn. Een aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op exact de afgesproken tijd stond onze bestelling klaar. Goed verpakt en erg lekker. Chapeau!!!!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was in orde

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zondag wat lekkers afgehaald bij SP. Heerlijk gegeten, bordje vol, goed op temperatuur, ondanks het afhalen. Charmante bediening, helaasl op afstand. Lekker wijntje erbij gepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke Wagyu hamburger, lekker smeuïg en goed formaat. Heerlijke frietjes en salade erbij maken het een complete maaltijd. Afhaalservice werkt perfect, het stond al klaar toen we kwamen, super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk zoals we gewend zijn van het Stadspaviljoen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer lekker gegeten. Fijn dat het op deze manier kon, maar we kunnen niet wachten weer bij jullie in het restaurant te eten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse producten die goed zijn bereid. Complimenten!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten, als altijd. Daarbij heel attent dat, toen ik een additie op mijn bestelling plaatste, er direct werd mee gedacht over de afhaaltijd 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaterdag heerlijk thuis getafeld met verse soep en salades met warme kip. Het was heerlijk en goed verzorgd! Een mooi alternatief.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was precies op het aangegeven tijdstip klaar toen we het kwamen halen. Het eten was heerlijk en lekker warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zelfde kwaliteit als in restaurant. Wel grotere porties. Helemaal goed

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse kreeftensoep